Hur du anpassar ett inbyggt släp

Länkade släp, såsom en hästtransport eller en resa släpvagn, kan anpassas till specifikationerna för användaren. Detta inkluderar att lägga till alternativ som underlättar resandet för hästar och vid bogsering släpvagnen till specifika destinationer. Insidan av släpet kan också ha flaggor som läggs, för att ändra utseende på interiören. För att göra detta behöver du riktiga mätningar för alla tillbehör som du vill lägga till släpet. Saker du behöver
Hay väska
Batteridrivna fan
Trailer Dekaler slips Mössor och markörer säkerhet
Måttband
Gardiner
Slip omfattar
Knoppar och handtag
Lågenergilampor
Visa fler instruktioner
Horse Trailer
1

Lägg en hö påse till varje stall i trailern för hästen att äta när du reser.

2

Placera en liten batteridriven fläkt på baksidan av varje häst stall. Ställ in den så nära taket som du kan för att hålla hästen sval och torr.
3

Bifoga en quick-release trailer slips till avdelare i varje stall. Längden på snabbkopplingen bör ställas in så att hästen kan nå hö påsen. Identifiera din grupp eller organisation
4

Place dekaler på sidorna av vagnen. Du kan också lägga säkerhetsskyltar och reflektorer för att göra släpet lättare att se.
5

Mät bredden och längden på varje häst stall med måttband. Skär gummimattor golv till mätningarna för att placera på golvet.
Travel Trailer
6

Mät bredden på fönster med ett måttband. Lägg gardiner till fönstren som matchar mätningarna.
7

mäta bredden och höjden på en futon eller soffa som är inne i trailern. Hitta överdrag som matchar mätningarna. Dessa kommer att bidra till att minska slitaget på möblerna.
8

Öppna dörrarna för skåp och ta bort skruvarna med en skruvmejsel, som används för att säkra handtag och knoppar. Placera ett nytt handtag eller knopp på dörren och dra åt skruven.
9

Ta bort alla glödlampor från alla matcher. Byt ut glödlampor med nya CF eller lågenergilampor. Detta kommer att minska den energi belastningen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114499.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.