Scion XD Alternativ

En subcompact, femdörrars halvkombi fordon, dök den Scion xD först på marknaden under 2008. Toyota marknadsförs Scion xD i USA och det först debuterade på Chicago Auto Show. Den Scion xD kommer med många anpassade alternativ från överföringar till inre alternativ såsom omgivande belysning. Uppgraderad Ljudsystem

Scion xD levereras med ett standard ljudsystem. Standarden Systemet innehåller en Pioneer stereo, skärm, iPod-kompatibilitet och en RCA hook-up för en subwoofer. Om ägarna vill uppgradera, kan de välja en HD-radio, extra uttag för förstärkare, högtalare och subwoofers och kontroller som liknar en iPod. Det finns också en Alpine-system. Den alpina systemet, som det vanliga systemet, innehåller sex högtalare, men skärmen aktiveras genom beröring och är 4,3 inches. Addera Navigation System

För Scion ägare som är regelbundet reser, kan de välja att ha en Scion navigeringssystem installerat (SNS 200). Om ägaren väljer den alpina ljudsystem tillsammans med SNS 200, kan navigationssystemet vara ansluten till ljudsystemet att utnyttja den 4,3 tums pekskärm i färg.
Transmission

Personer som önskar köpa en Scion xD har möjlighet att välja en manuell växellåda eller automatisk växellåda. Den manuella växellådan är en femstegad medan automatisk växellåda är en fyrväxlad. De som väljer den manuella växellådan kommer att ha ett fordon som når 60 miles per timme på 8,4 sekunder. Med antingen överföring, sitter bränsleekonomi på en genomsnittlig 29 miles per gallon.
Dealer-installerade alternativ

Eftermarknad alternativ finns tillgängliga från många Scion xD återförsäljare. Företaget uppmuntrar eftermarknaden företag att ständigt skapa anpassade funktioner för Scion xD så att Scion xD ägarna kommer att kunna skräddarsy sin bil till belåtenhet. Aftermarket alternativ inkluderar, men är inte begränsade till, större hjul och däck tillsammans med olika mönster, större bromsar, anpassade avgassystem, overhead konsoler, spoilers, mugghållare belysning, olika rattar och omgivande belysningssystem.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114493.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.