De delar av insidan av en bil

Du kan tillbringa timmar i bilen med vänner och familj. Inredningen, färg och kapaciteten bör passa din livsstil. Grundläggande inre delar, såsom en ratt och säkerhetsbälten installeras i alla fordon. Dock låter 21-talets teknologi kunder många alternativ för att anpassa sin bil interiör. Du kan välja innerbelysning, prylar och sittplatser för att passa dina behov, till exempel. Steering Wheel

Ratten sitter framför föraren, som hans sätt att styra rörelsen av bilen. Ratten är interiören, synliga delen av rattstången. Rattstången är inne i kroppen i bilen, styr flera funktioner som höjdjustering av hjulet, montering för kolumnen klocka och transmission växelväljaren. Rattar lägger ofta stil till fordonet med dekorativa mönster. Auto organ butiker erbjuder anpassade rattar som tillför personlighet till bilen, som de gjorda av massivt lövträ eller äkta läder. Polerat billet aluminium är ett annat alternativ för ett skräddarsytt ratten.
Krockkuddar och säkerhetsbälten
Krockkuddar

och säkerhetsbälten ger säkerhet i det inre av bilen. Krockkuddar är gasfyllda kuddar som är inbyggda i ratten eller instrumentbrädan i bilen. Moderna bilar har mer skydd från airbags i dörrarna, tak eller säten i bilen. Vid kollision, airbags för att mildra effekterna på passagerarsidan.

Säkerhetsbälten är en viktig del av det inre av en bil. Denna återhållsamhet mekanism inbyggd i varje säte. När bärs på rätt sätt det kan rädda liv. Bil-accidents.com påstår att 63 procent av människor som dör i bilolyckor är inte användandet av säkerhetsbälte.
Seating

Sittplatser är ofta en avgörande faktor i en kunds bil val. Stora familjer kan kräva fordon med många rader av sittplatser. Dock kan vissa drivrutiner utan familj välja en bil med endast två bucket-stil säten i ryggen. Kunderna söker komfort och utrymme i bilen sittplatser. Konsument-reports.org ger en lista på bilar och deras sittplatser mått kapacitet. Front-axelbredd, främre ben och bak-benutrymme är bara några av de sittplatser dimensioner som kunderna anser.
Prylar

Interiören i bilen också har elektroniska prylar. Instrumentpanelen på framsidan av bilen, mellan förar-och passagerarsätet, presenterar alla kontroller och tillgång till prylar. Många 2011 bilar frakta prylar som MP3-spelare, telefoner Bluetooth och navigationssystem. Navigation system ger röstkommandon för turn-by-turn anvisningar och varningar trafik. Andra modern bil prylar är röstuppringning och satellitradio. Vissa moderna fordon har stämningsbelysning och avancerade ljudsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114478.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.