Faktisk släpvagnsvikt Vs . Släpvagnsvikt

Verkliga vikter , avser släpvagnar är distinkt från vikt betyg . Vikt betyg är högsta tillåtna viktgränser . Maxvikten ett fordon kan bogsera beror på själva fordonet . Faktisk släpvagnsvikt

faktiska vikten på släpvagnen är helt enkelt vikten på släpvagnen som levereras utan last eller ytterligare funktioner lagts till, men kan uttryckas på två olika sätt . Torrvikt hänvisar till släpet utan bränsle eller olja och lossas Vehicle Weight ( UVW ) har bränsle och olja ingår .

Dessa vikter ska vara tillgängliga som tillverkarens specifikationer i manualen eller alternativt , kan mätas med hjälp av lastbil skalor som finns på vissa lastbil stannar .
Gross släpvagnsvikt Betyg

Gross släpvagnsvikt Rating , eller GTWR , är den maximala vikten på släpet och lasten kombineras kan vara . Den GTWR anges av tillverkaren , och beror på strukturen på släpvagnen .
Bogsering

högsta vikt ett visst fordon kan bogsera kallas dragkapacitet , och anges av tillverkaren . Dragkapacitet tar hänsyn till den faktiska släpvagnsvikt och lasten det bär . Den dragkapacitet är inte likvärdigt med en trailerns GTWR , och bör inte överskridas eftersom hantering och bromsning av fordonet kommer att påverkas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114476.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.