Ford Navigationssystem Instruktioner

Många Ford fordon kommer med ett inbyggt navigationssystem. Detta system har en GPS på en pekskärm, radio, telefon och cd-spelare inbyggd i samma enhet. När du använder navigering funktionen, kommer systemet att ge anvisningar eller sätta upp en karta, som föredras, för att göra navigeringen enklare. Instruktioner
en

Tryck på "NAV" knappen på vänster sida. Detta kommer att tala om för enheten att slå på GPS och ta upp det på skärmen. Överens om att eventuella villkor som behövs.
2

Välj "Karta" på pekskärmen och vänta en stund. GPS kommer att ta upp en karta över den omedelbara platsen. Detta kommer att visa gatunamn och kör platser.
3

Välj "Directions" och skriv in antingen namnet på en kommersiell destination eller en specifik adress. När du skriver en adress, kommer navigationssystemet kräva staden, gatuadress och postnummer för att hitta adressen och den kortaste vägen dit.
4

Lyssna för trafikmeddelanden. Trafikvarningar kommer upp när GPS plockar upp trafiken på sträckan. Välj "Traffic" för att slå på "Traffic Channel." Lyssna på de föreslagna alternativa vägar och följ vägbeskrivningar för att undvika trafik och förseningar.
5

Justera volymen vid behov. Ljudvolymen justerar inte bara radio och CD-spelare men även GPS-navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114464.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.