Chrysler Prowler specifikation

Först tillverkas i 1997 och upphörde 2002, drog Chrysler Prowler tungt på styling och design element hämtade från de klassiska amerikanska producerade hot rods och anpassas i mitten av 20-talet. GM ingenjörer använde flera olika typer av material för att skapa komponenterna i fordonet, inklusive magnesium och uretan, samt en tung del av aluminium - tillräckligt för att göra den till den mest aluminium-intensiva fordon som någonsin producerats. Chrysler tillverkas bara en modell, en två-sits, manuell öppning cabriolet med en automatisk växellåda, av vilka några är fortfarande tillgängliga på andrahandsmarknaden. Prestanda

A 3,5 liters V-6 motor driver Prowler, producerar 253 hästkrafter vid 6.400 rpm och 255 foot-pounds av vridmoment vid 3950 rpm (mängden kraft som krävs av en motor för att flytta en fordonet framåt). Den har en 96 mm (3,78 tum) hål (mängden utrymme en kolv har att ange en motors förbränningskammare), en 81 mm (3,12 tum) slaglängd (avståndet en kolv måste resa varje riktning när in och ut ur en förbränningskammare ) och en 9,9-1 kompressionsförhållande (det högsta beloppet för en motors volym jämfört med sin minsta volym). Det har en cylindervolym på 3518 cc (mängden volym svepte från en motor med sina kolvar under en hel motor cykel), och en bränsleekonomi av 18 mpg i en urban förarmiljö och 23 mpg på landsväg.

igenom, kontrollerar

Prowler använder en fyrväxlad Autostick transmission (tillåter föraren att manuellt växla elektroniskt) med överväxel, en kort och lång arm framvagn med spolar fjädrar och gas-trycksatta stötdämpare, en multi-link typ bakvagnen med spiralfjädrar och krängningshämmare samt en kuggstångsdrivna styrsystem.
Special Editions och funktioner

Chrysler först producerade Prowler med flera design paket, inklusive den midnattsblå Mulholland Edition, den Woodward Edition (som premiärvisades på 1999 SEMA show genom att ha sitt varumärke röda pinstripes tillämpas på scenen). Dessutom skapade Metal Crafters i Kalifornien en modifierad version av bilen som kallas Black Howler, som presenterade en 4,7 liters V-8 med manuell växellåda. Det var också känd för sin eklektiska användning av färgscheman, Chrysler började varje produktionsår med en färg färg speciellt formulerad för Prowler. Funktioner som erbjuds med fordonet inkluderar en färddator, säkerhetssystem och skinnklädsel. Addera Mått

Prowler har en total fordonets längd av 165 inches, en bredd av 76 inches och en höjd av 51 inches. Den har en hjulbas på 113 inches, en främre spårvidden 62 inches, en bakre spårvidd 63 inches och väger 2,838 pounds.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114463.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.