1999 Evinrude 250 Oceanrunner specifikation

1999 års Evinrude 250 Oceanrunner är en utombordsmotor tillverkats av Outboard Marine Corporation (OMC). Under den tiden var OMC en ledande producent av flera märken av båtar inklusive Chris-Craft, Javelin och Evinrude. Därefter blev OMC köptes av Bombardier Recreational Products (BRP) ett världsomspännande fritids fordonstillverkaren. Evinrude är en av flera BRP varumärken som inkluderar Ski Doo, Sea Doo, och Rotax snöskoter linjen. Bränsle

Motorn är utrustad med Ficht Ram bränsleinsprutningsteknologi. Denna teknik introducerades för att öka prestanda och bränsleeffektivitet Evinrude motor. Vid starten OMC uppgav att tekniken förbättrade bränsleekonomin med 35 procent jämfört med konventionella utombordsmotorer. Det skär oljeförbrukningen med hälften och minskat utsläppen med 88 procent.
Motor

tvåtaktsmotor är 250 hästkrafter med sex cylindrar. Den finns i 25 och 30 tums längder. Utväxlingen är 1,86-1. Detta förhållande är vanligt för stora utombordsmotorer och är översatt som 4.800 på varvräknaren. Eftersom varvräknaren endast anger hur snabbt motorn snurrar, är utväxlingen på en båts växellåda behövs för att bestämma hur snabbt propellern roterar.
WOT

Uttrycket Wide Open Throttle (WOT) hänvisar till den hastighet motorn kan säkert köra med den angivna storleken på propellern och nyttolasten i båten. Biltillverkare anger säker WOT sortiment. Den minsta WOT för denna utombordare är 5.500 rpm. Den maximala WOT är 6.000. Addera Spline

På en utombordsmotor splines är plåttänderna på drivaxeln. Dessa tänder måste matcha samma antal tänder i navet av propellern för att passa ordentligt. Detta förhindrar glidning på grund av de motsvarande tänder som tillåter de två delarna för att låsa ihop. Spline räknas för 1999 Evinrude är 15.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114462.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.