Hur till låsa upp en elektronisk Car Lock

Många nyare bilar är utrustade med elektroniska lås. Dessa lås drivs genom att trycka på knappar på en apparat som kallas en nyckelbricka. Elektroniska lås kan betraktas en bekvämlighet på grund av sin användarvänlighet. Om, till exempel, glömmer en bilägare att låsa dörren när han gick bort från bilen, kan dörren låsas på avstånd genom att helt enkelt trycka på en knapp. Fordonets nyckelbricka kan vanligen bara öppna en dörr, eller alla dörrar samtidigt. Saker du behöver
Key fob
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Lås upp"-knappen på nyckelbrickan gång att öppna förarsidans dörr. Denna knapp har ofta en ikon på det som ser ut som ett öppet hänglås.
2

Hit "Lås upp"-knappen igen, inom några sekunder efter att slå den första gången, för att låsa upp alla bilens dörrar. Addera 3

Använd bilens smarta nyckeln eller intelligent nyckel för att öppna dörren. Denna enhet måste hållas med dig i fickan eller väskan, till jobbet. Tryck på knappen på bilens dörrhandtag en gång för att öppna förardörren, eller två gånger för att öppna alla dörrar. Inte alla bilar har denna förmåga.
4

Lås dörrarna med mekanisk nyckel på slutet av nyckelbrickan. Detta är användbart om batterierna inte längre arbetar i nyckelbrickan.
5

Tryck på "Lås upp"-knappen på dörrpanelen eller i bilens mittkonsol om du är inne i fordonet. Vissa fordon har flera knappar som låser upp endast de främre dörrarna, medan en annan knapp öppnar alla dörrar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114458.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.