De specifikationer för 2007 Suzuki Vinson 4X4

2007 års Suzuki Vinson 4X4 är en full-size verktyg terränggående fordon. Denna fyrhjuling har en kraftfull fyrcylindrig motor som gör ATV ett lämpligt fordon för tungt jordbruksarbete samt fritids turridning över oländig terräng. Funktioner såsom pre-wired vinschmonteringen och hög kapacitet främre och bakre rack last bidrar också till ATV rykte som en all-purpose arbetshäst. Allmänna Motorspecifikationer

2007 Suzuki Vinson 4X4 har encylindrig, fyrtakts motor, med en cylindervolym på 500 cc (30,1 cubic inches). Den har en växel driven balansaxel, utformad för att minska vibrationer, och motorn är vätskekyld. Cylindrarna är belagda med plasmasprutning, vilket gör att cylindrarna för att vara lätt och ge dem förbättrad beständighet mot värme och friktion. Motorn är utrustad med en KeihinT CVK36 förgasare och har elektrisk och rekyl start, även i växel startförmågan.
Tändning och specifikationer Transmission

2007 Suzuki Vinson 4X4 har en CDI tändning, och använder ett gasreglage trissa system. Den har en QuadMatic kilremstransmission systemet med två hastigheter sub-transmission-och fordonsindustrin stil enda spak operation för hög, låg, back och park.
Fjädring och specifikation Broms

2007 års modell av Suzuki Vinson är utrustad med en oberoende dubbel A-arm framvagn med 7,09 inches av resor, preload-justerbara stötdämpare och en markfrigång på 9,9 inches. Den har en svingarm bakhjulsupphängning utrustad med förspänning-justerbara stötdämpare med 7,87 inches av resor. Suzuki Vinson har 3,5-tums bromsar skivor fram, och 8,5-tums bak skivbromsar.
Bränslekapacitet

Suzuki Vinson besitter en 5 liters bränsletank.

Dimensioner, har hjul och förvaring

2007 års modell av Suzuki Vinson en hjulbas på 50 inches, en torrvikt av 274 pounds och en sitthöjd på 33.9 inches. Den levereras med lätta aluminiumfälgar, Dunlop AT 25 x 8-12 framdäck och Dunlop AT 25 x 10-12 bakdäcken. För lagringsutrymme, är Suzuki Vinson utrustad med hög kapacitet främre och bakre rack.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114451.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.