2008 Honda Civic specifikation

2008 års Honda Civic är en kompakt bil som är tillgänglig i två-dörrars coupé och fyradörrars sedan stilar kropp med totalt 12 tillgängliga versioner. 2008 Civic erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive tre typer av motorer eller växellådor och ett alternativt bränsle. De fem coupe versioner av 2008 Civic har en ursprunglig MSRP av $ 14.810 till $ 21.110 medan de sju sedan stil Samhällskunskap hade en MSRP varierar från $ 15.010 till $ 29.500. Styrning

2008 Samhällskunskap delar många gemensamma drag med alla 12 modeller av Civic. De använder alla framhjulsdrift med kuggstångsdrivna styrning. Civic upphängning använder frontmonterade stag och bakmonterade fjädrar och stötdämpare. Fordonets stabilitet förbättras med hjälp av en frontmonterad krängningshämmare och dubbla triangellänkar bak fjädring. Bromssystemet används på Civic är antingen full-skivbromsar eller en kombination av skivbromsar fram och bak-monterade trumbromsar. Samtliga 12 modeller av Civic ge en fullständig fyra-kanals låsningsfria bromssystem som gör varje broms att arbeta självständigt för bättre bromsverkan.
Motor

2008 Civic använder tre olika motorer som ger dess förare med förbättrad bränsleeffektivitet, makt eller flexibilitet. Med undantag för GX-och Si-modeller använder Civic en 16-ventil, 1,8-liters, rak fyrcylindrig motor som ger upp till 140 hästkrafter. Denna motor har en uppskattad bränsleekonomi av 26 mpg i staden och 34 mpg på landsväg. De tre Si versioner av Civic använder en mer kraftfull 2,0-liters, 16-ventil, in-line, fyrcylindrig motor som har en maximal effekt på 197 hk. Den tredje motorn för 2008 Civic är svagare version av 1,8-liters motor som använder naturgas som bränsle. Även om det har en liknande rating bränsleekonomi det bara producerar 118 hk.
Funktioner

2008 Civic erbjuder tre typer av överföring som inkluderar en femstegad automatisk, femväxlad manuell och sexväxlad manuell växellåda med överväxel. 2008 års line i samhällskunskap ger också möjlighet att läderklädsel och GPS-navigering. Det finns också en uppsjö av standard säkerhetsfunktioner inklusive barer sidokollision, varselljus och krockkuddar. Civic har både förare-och passagerarsidan, front-och sidokrockkuddar förutom första och andra ridån raden overhead krockkuddar. En variation av instrumentpanelen och auditiva varningssignaler funktioner är också standard på Civic. Dessa funktioner inkluderar varningar för låg bränslenivå, lågt lufttryck, olja varningar tryck och mer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114444.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.