Ford Cargo Van specifikation

Ford cargo van linjen finns i E-150, E-250 och E-350-modeller. E-150 är basmodellen, och E-250 och E-350 är tunga modeller. Ford skåpbilar är arbete vans med sittplatser för två och ett stort inre lastutrymme. Dessa skåpbilar är byggda för kommersiellt arbete, erbjuda navigationssystem och lösningar arbetspaket att länka besättning hövdingar med besättningar i andra flotta fordon. Body

Alla Ford last van modellerna kommer i regelbundna eller förlängd kropp storlekar och kommersiella eller fritids vanlig last. Samtliga fritids modeller levereras med fullt galvaniserat stål organ, klarlack måla, krom galler, tre dörrar, en split swing-out bak lastdörr, driva fjärr sidospeglar, främre och bakre krom stötfångare och en 16-tums hjul diameter. Kommersiella modeller är samma som rekreation modeller utom grillen är grått, sidospeglar är manuella och stötfångare fram och bak är svarta.
Motor

Ford fritids-och kommersiella Regelbundna Cargo Vans E-150 och E-250 har 280,7-liters motor, V-8 och 225 hästkrafter. E-350 har en 329,5-liters motor, V8 och 255 hästkrafter. E-150 och E-250 modellerna har 286 foot-pounds av vridmoment medan E-350 har ett vridmoment på 350 foot-pounds. Samtliga modeller levereras med fyrväxlad växellåda och överväxel.

E-150 och E-250 modellerna har en lastkapacitet på 3,700 pounds med en dragkapacitet på 6500 pounds. E-350 har en lastkapacitet på 4,060 pounds och en dragkapacitet på 7,300 pounds.
Funktioner

Alla modeller kommersiella och fritids funktion AM /FM stereoapparater med två högtalare i de kommersiella modeller och sex högtalare i fritids modell, balkar halogen strålkastare och däcktryck varning. De kommersiella skåpbilar har skålade säten, förare och passagerare sits armstöd och förarstol luta. Avgifter skåpbilar kommer med en CD-spelare, dag-natt backspegel, farthållare på ratten och förarsidans sminkspegel.

Alla modeller inkluderar passagerar-och förarsidan krockkuddar, låsningsfria bromssystem (ABS), tonade fönster och rörliga vindrutetorkare. De kommersiella skåpbilar har sidokollision barer och manuella dörrlås. Avgifter skåpbilar utrustade med överfallslarm, fjärr keyless inresa och makt med tvåstegs lås låsa dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114437.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.