Hur får Antik Plattor i New Hampshire

De flesta stater har lagar som reglerar hur antika fordon är registrerat och har licens. Dessa lagar anger hur gammal bilen måste vara att kvalificera sig som en antik bil och ofta beskriva vad ett fordon med antika registreringsskyltar kan användas för. Staten New Hampshire definierar en antik bil som en som är minst 25 år gammal. Fordon med antika registreringsskyltar i staten får endast användas för utställningar, parader, bil klubbmöten och andra speciella funktioner. De kan inte användas för vardaglig körning. Instruktioner
1

Besök en stad kontorist kontor för att registrera fordonet. Du måste ge expediten med ett Certificate of Title eller Affadavit ägandekostnad för antika fordon. En inspektionsrapport från ett New Hampshire Vehicle Inspection Station måste också tillhandahållas för att visa att fordonet är street-värdig. Denna inspektion kontrollerar hjul och däck, elsystem, bromsar, avgassystem, glas och speglar, och kroppen /fordonets chassi. Efter registreringen måste antika fordon inspekteras årligen varje april om de är mindre än 40 år gammal, och vartannat år i april om de är mer än 40 år gammal.
2

Betala normal textning avgiften på $ 25 om du är textning bilen för första gången i tillståndet. Du måste också betala en registreringsavgift på $ 25. När den initiala anmälningsperioden slutar, kommer du registrerar antika fordonet normalt och betala en avgift som fastställs av staden.
3

Besök en New Hampshire Avdelningen för registrering av motorfordon Substation att köpa en antik registreringsskylt för fordonet. Kostnaden är $ 8.00 för den första plattan och $ 6,00 per år därefter årligen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114433.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.