Hur Donera en manuell Jeep service

Om din gamla Jeep servicemanual samlar damm på en hylla i garaget , kanske du bör överväga att donera det . Donera servicehandboken kommer att klara lite utrymme i garaget eller på din bokhylla och låt den stå till tjänst för en annan jeep ägare . Det finns olika alternativ för att donera din manual Jeep tjänsten - det är inte så värdelös som du kanske tror ! Instruktioner
1

Ring ditt lokala bibliotek och fråga om donation . Automobile servicemanualer ingår i referens delen av bibliotek och är tillgängliga för alla att använda . Många bibliotek kommer att acceptera begagnade servicemanualer för ett brett utbud av bilar , inklusive jeepar .
2

Ring din lokala skroten eller en begagnad bil - delar återförsäljare och fråga om de accepterar gamla servicemanualer . Många används auto - delar butiker och gårdar skräp hålla ett lager av begagnade servicemanualer som de säljer till kunder till ett rabatterat pris . Addera 3

Drop servicehandboken utanför på en lokal sparsamhet butik . Ring din lokala sparsamhet butik och fråga om timmar av donation . Sparsamhet butiker accepterar en mängd olika böcker , inklusive manualer bil service .
4

Använd en online- auktion webbplats eller platsannonser webbplats för att donera din manual Jeep tjänsten . Annonsera din manual som " fri " och begära att den berörda parten betalar för frakten . Använda Internet för att ge din manual till någon är ett idealiskt sätt att ta bort dina händer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114423.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.