Hur kan jag inaktivera alarmet på en 2006 Hyundai Elantra ?

Den 2006 Hyundai Elantra är tillverkad med ett stöldskydd för att hindra någon från att bryta in i din bil och stjäl innehållet eller själva bilen . För att förhindra att larmet kommer ifrån när du försöker komma åt din bil måste du avaktivera larmet . Hyundai skapat två metoder för att avaktivera larmet : fjärr keyless sändaren eller med hjälp av tändningsnyckeln . Lär dig att använda båda metoderna för att avaktivera larmet så att du inte råkar inaktivera det . Instruktioner
1

Tryck på unlock knappen på fjärrkontrollen sändaren att avaktivera larmet och låsa upp förarsidans dörr . Upplåsningsknappen har en symbol för en öppnad hänglås på det .
2

Sätt tändningsnyckeln i nyckelhålet på förarsidans dörr på 2006 Hyundai Elantra och vrid den åt höger för att stänga av larmet och låsa upp förarsidans dörr . Denna metod för att avaktivera larmet är användbart om fjärrsändaren fungerar inte längre . Den vanligaste orsaken till den avlägsna sändaren inte fungerar är ett dött batteri .
3

Arm larmsystemet igen genom att trycka på låsknappen på fjärrkontrollen sändaren eller genom att sätta i tändningsnyckeln i den nyckelhål på förarsidan dörren och vrida den åt vänster . Låsknappen på fjärrkontrollen sändaren har en symbol för ett stängt hänglås på det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114394.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.