Hur du hittar en Nissan återförsäljare

Nissan USA har en användarvänlig webbplats där du kan söka efter en Nissan återförsäljare samt granska inventeringen finns på varje plats. Länkar som visar också lokala erbjudanden på vissa modeller. Om du redan är en Nissan ägare, kan du hitta information om underhåll av fordon samt plan för din nästa Nissan köp. För att börja med att hitta din lokala återförsäljare, har ditt postnummer redo och ha en uppfattning om hur långt du är villig att resa för att besöka platsen. Instruktioner
1

Ange ditt postnummer i "zip code" fältet av återförsäljaren locator sida på Nissan USA webbplats (se Resurser). Alternativt, om du letar efter en plats i ett annat område, anger att områdets postnummer i samma område. Om du har en specifik plats i åtanke som inte är nära dig, ange stad och staten i detta område i stället för ett postnummer. Du kan också skriva in din stad och stat, om du inte vet ditt eget postnummer.
2

Välj ett avstånd i miles från rullgardinsmenyn. Du kan välja ett sökområde så lite som 10 miles eller så högt som 400 miles. Om du letar efter en återförsäljare nära dig och känna ditt postnummer, välj ett litet intervall. Om du letar efter en specifik återförsäljare men kan inte komma ihåg sin exakta position, väljer du ett större område för att ge dig ett bredare utbud av valmöjligheter att begränsa till en din söker.
3 < p> Klicka på "Sök"-knappen bredvid de angivna villkoren.
4

Klicka på återförsäljaravtalet du är intresserad av från listan på vänster sida av sidan. Återförsäljare listas i ordning efter närhet från den plats du har gett, med närmaste återförsäljare listas först. Du har möjlighet att från webbplatsen för att kontakta återförsäljare eller söka på nätet inventeringen på varje plats.
5

Växla datorn musen över antalet återförsäljaravtalet läge på kartan på höger sida på sidan. Klicka på "Hämta vägbeskriving" länken. Ange gatuadress din startpunkt och klicka på "Hämta vägbeskrivning".

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114382.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.