Så monterar du ett stege på en bil

Det finns olika stege storlekar som möjligt för oss att nå de saker som vi behöver. Det kan komma en tid, men när en stege måste flytta från en destination till en annan. De flesta stegar är omöjligt att genomföra enbart tack vare sin längd och vikt. Det kan vara nödvändigt att använda en bil flytta stegen. För att göra detta, måste du se till att det är säkert monterad för att undvika att bli en fara på vägen. Saker du behöver Sida 2 bungee sladdar
rött skynke
Hänglås
Visa fler instruktioner
1

Skjut stegen tillsammans så att det stängs. Har någon hjälpa dig att bära stegen till din bil. Om du behöver bära stegen ensam, se till att toppen lutar uppåt.
2

Placera stege ovanpå taket medar som finns på bilens tak. Skjut stegen så långt fram som det går, och se till att stegens fot inte vara längre än tre meter förbi bilens baksida. Aldrig försöka säkra en stege till en bil som inte har tak medar.
3

Wrap bungee stubin eller Spännband remmar runt stegens övre ände och medar tak (Spännband banden är oftast ett bättre alternativ eftersom de tenderar att vara säkrare). Gör samma sak till botten. Fäst stegen till taket genom att dra sladdar strumpbyxor runt stege och haka i ändarna på taket medar. Bifoga ett hänglås och låsa ner för stegen för extra säkerhet. Ett hänglås också hindrar stegen från att bli stulen. Det är möjligt att skära en bunjee sladd eller Spännband med en kniv eller sax.
4

Knyt ett rött skynke på änden av stegen för att signalera till andra trafikanter att stegen sträcker sig förbi den bakre av fordonet.
5

köra bilen en kort sträcka att göra några plötsliga svängar för att säkerställa att stegen är ordentligt fastsatt i fordonets. Börja köra långsamt och sedan öka i hastighet. Lyssna också för eventuella klapprande ljud som detta tyder på att stegen inte är säkert fastsatt i taket medarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114376.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.