Big Bear 350 Specifikationer

The Big Bear 350 är terrängfordon som tillverkas av det japanska företaget Yamaha Motor Corporation. The Big Bear 350 var den första 4 av 4 ATV produceras av Yamaha, och introducerades 1987. The Big Bear 350, som upphörde med produktionen 1999, används för aktiviteter som längdåkning racing och fyra Wheeling. Däck

Big Bear 350 har fyra stora däck. De bakre däck är lindrigare större än de i framsidan är. Framdäcken är 25 av 8 till 12 inches i längd, medan de bakre däcken är 25 med 10 till 12 inches i längd.
Motor

Big Bear 350 har en enda motor överliggande kamaxel, ofta förkortat SOHC. Enkel överliggande kamaxel motorer är motorer som har enstaka kamaxlar som infogas inuti cylinderhuvudet. The Big Bear 350 har också en fyrtaktsmotor, som hänvisar till avgaser, makt, kompression och intag slag för både diesel-och bensinmotorer. Den luftkylda enda område motorns storlek är 348 cc.
Transmission

En ATV transmission ger vridmoment och hastighet transformationer med hjälp av utväxling. De Big Bear 350 funktioner en back och fem växlar framåt för sändningarna ATV har en femväxlad växellåda som är halvautomatisk.
Hjulbas

axelavstånd en ATV beskriver det totala avståndet mellan de bakre och främre hjulens centrum. Avståndet mellan hjulbas mäts horisontellt. The Big Bear 350 axelavstånd är 47.6 inches, som konverterar till 1,210 mm. Addera Starter

En startmotor eller starter av en ATV används för att vrida svänghjulet s växel. Enligt Yamaha, Big Bear 350, beroende på den exakta modellen, använder både el och rekyl, eller manuell, förrätter.
Cargo

Big Bear 350 är utformad med en last rack i fronten som kan hantera upp till 88 pounds av vikt, och en bakre last rack rymmer 176 pounds, öka den totala viktgränsen på cykeln till 264 pounds.
Ground Utförsäljning

Markfrigång är en term som används för att beskriva den totala mängden utrymme mellan en ATV däck och botten av sitt chassi eller huvuddel. Den markfrigång Big Bear 350 är 7,1 inches, eller 180 mm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114347.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.