Hur mäta storleken på traktordäck Chains

Traktorer är användbara i plöjning och skörd fält och trycka snö eller andra objekt med skopan. Lerig mark gör för dålig dragkraft i ett fält när grödorna behöver skörd. Isiga vägar är hala när en traktor driver snön åt sidan för att rensa vägarna. Lägga kedjor till traktordäck bidra till att ge dem gripande förmåga att uppnå dragkraft. Saker du behöver
Stålmåttband
Visa fler instruktioner
1

lägga traktorn slirskydd på marken med vänster och höger sida ovanpå varandra. Det kommer att visas som en cirkel med kanterna av sidorna vidrör och en öppning i centrum.
2

hålla centret cirklarna ovanpå varandra och dra kedjorna på ytterkanterna ut att vika dem på mitten så att de låg platt.
3

Mät avståndet från inuti öppningen bredvid kedjorna till kanten av kedjorna. Multiplicera detta tal med 2 för att erhålla mätningen av slitbanans bredd och båda av sidoväggarna. Till exempel, om mätningen är 5 1/2 inches, kommer kedjorna passar en traktor däck som mäter 11 inches totalt från toppen av kanten på ena sidan över slitbanan och till toppen av kanten på den andra sidan. Denna storlek kommer att passa ett däck med en 5-tums slitbanan och 3-tums sidoväggar.
4

Placera ett måttband på vänster yttersta sidan av kedjorna. Sträck den till den yttersta högra sidan av kedjorna. Denna mätning är däckets hela bredd att kedjorna passar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114333.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.