Chevy Tracker Specifikationer

Chevy Tracker började livet som Geo Tracker i 1989 års modell år. Nio år senare GM tappade Geo och började producera Chevy Tracker som fortfarande använder en grundläggande Suzuki utformning fram till år 2004. Även om det bara varade i sex år, har Chevy Tracker ett antal unika specifikationer. Motor

2003 Chevy Tracker har en rak fyrcylindrig motor. Detta innebär att varje cylinder har fyra ventiler för totalt 16. SUV använder en dubbel överliggande kamaxlar. Motorn har en 84 millimeter hål, en 90 millimeter slaglängd och en 9.7:1 kompressionsförhållande. Den 2003 Tracker levereras i två-eller fyrhjulsdrift. Motorn ger ut 127 hästkrafter och 6000 varv per minut. Motorn ger 134 foot-pounds av vridmoment.
Fuel Economy


Med sin fyrcylindriga motor är bränsleekonomin på 2003 Chevy Tracker exceptionell. Enligt New-Cars.com, blir Chevy Tracker ungefär 23 miles per gallon i staden och 26 mpg på landsväg. Fordonet har en 14,8-liters bränsletank och körs på vanlig blyfri bensin. Den 2003 Chevy Tracker levereras som standard med en multi-point bränsleinsprutning.
Övriga funktioner

Chevy Tracker har en fem-link designen bakvagnen. Den Tracker har dubbla främre krockkuddar och elmanövrerade skiva /bakre bromstrummor. Spåraren plats fyra och har 10,2 kubikfot av lagring i lastutrymmet med sätena upp. Detta sträcker sig till 33,7 kubikfot om Sätena stuvas, minskar passagerarkapacitet till två.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114332.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.