Militär Spillolja Specifikationer

I sin klassificering av "re-raffinerade" smörjoljor (återvunnen spillolja), innefattar US Environmental Protection Agency hydraulvätskor och oljor redskap, samt motorns smörjning olja, och utesluter oljor som används för både luftfart och marin utrustning. Militära åter raffinerade oljeprodukter följer samma stränga normer gör som kommersiella bilar, och väntas nu även överträffa jungfruolja. Återvunna material Innehåll Ranges

Koppleri organ rekommenderas att ställa sin spillolja standard på högsta nivå som möter Resource Conservation and Recovery Act (RCRA) krav, förutsatt att det inte är lägre än 25 procent används olja. Agenturer också uppmuntras att utfärda kontrakt som levererar ett brett utbud av oljeprodukter, leverans oljor för långa tidsperioder, levererar olja under ett stort geografiskt område och leverera stora kvantiteter.
Motorsmörjolja Specifikationer

Oljan spec för bilmotorer är AA-52039. Oljan spec för gasmotor servicetillfällen är SF-1980. Oljan spec för tunga dieselmotorer är AA-52306. Oljan spec för dieselmotor tjänsten är API motorservice Kategori CC eller CD. Oljan spec för förbränningsmotorer och bekämpa /taktiska tjänster är MIL-L-2104. Oljan spec för konserveringsmedel och inbrott i förbränningsmotorer är MIL-L-21260D. Oljan spec för arktiska förbränningsmotorer är MIL-L-46167B.
Hydraulvätska Specifikationer

hydraulvätska för flygplan, är missiler och ammunition MIL -H-5606E. Vätskan för bevarande och drift är MIL-H-6083E. Båda vätskorna har en petroleum bas.
Gear Oljespecifikationer

mångsidiga olja för smörjning växeln är MIL-L-2105D.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114323.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.