Hur Ship en bil från Hawaii till ostkusten

För dem som flyttar från Hawaii till fastlandet som vill ta en bil med dem, är sjöfarten det enda alternativet. Shipping en bil till västkusten i USA är en ganska enkel process, som de flesta rederier fartyget till hamnarna i Kalifornien, Oregon och Washington. Däremot kan det vara svårare att hitta ett företag att fartyg till östkusten. Det är möjligt att ha en västkusten rederi lägga bilens leverans till ett annat företag, eller det är möjligt att ha en bil transporteras direkt till östkusten, med Pasha Hawaii sjöfart. Instruktioner
1

Kontrollera att ditt fordon uppfyller standarden för vad Pasha Hawaii anser att en "egen bil." Det är som någon självgående enhet som är mindre än 21 fot och 8 inches lång, 8 meter bred och 7 meter hög. Alla bilar som är större än detta måste kontakta Pasha om överdimensionerade alternativ godstransportlinjer.
2

Boka din bil som ska levereras med Pasha antingen på deras hemsida eller kontakta dem via telefon för att boka personligen. Den östra kusten destination hamnstäder är: Baltimore, Maryland, Edison, New Jersey, Atlanta, Georgia, Orlando, Florida, och Charleston, South Carolina. Det är möjligt att förhandsgranska vad kostnaden för sjöfarten kommer att vara genom att ange önskat och hamnar destination i Pasha hemsida. När du väl har bokat din bil, se till att ta del av ditt bokningsnummer.
3

Förbered din bil för sjöfarten genom att se till att fordonet är i gott skick med läckande vätskor. Kontrollera att batteriet är i fint drifttillstånd, som Pasha inte ta ansvar för att ersätta döda batterier. Koppla ur alla billarm installerat efter att bilen tillverkades. Slutligen, ta bort alla personliga saker såsom cd-skivor, verktyg, förbandslådor, bärbara musikspelare och styrning hjullåsen.
4

Ta med dig en kopia av bokningsbekräftelsen eller bokningsnummer, en foto-ID, den ursprungliga (eller attesterad kopia av) fordonets registreringsnummer och titel, och lien innehavaren fullmakt. Den kvarstad innehavare brev måste ha på det VIN, fordonets år, fordonet märke och modell, destination port, och namnet på den person som är behörig att skicka bilen.
5

Plocka upp din bil minst fyra dagar efter att det har kommit i sin destination hamn. Du kommer att få den beräknade ankomsttiden till destinationen porten från Pasha när du släpper din bil ut på att skeppas i Hawaii. Dessutom, när fordonet är på skeppet, kommer en brevankomstmeddelande skickas till ägarens hus, uppgift om beräknad ankomsttid. Om fordonet inte plockas upp omgående, en lagring avgift på $ 25 per dag kommer att debiteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114313.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.