Dodge Charger Polisbil specifikation

Många amerikaner ta upp lite när de ser den profil av en Crown Victoria i sina backspeglar. Beståndet polisbil sedan 1980-talet, har modellen blivit oupplösligt förbunden med möjligheten att få en biljett. Men strax efter Dodge släppt den nydesignade Charger, började polisen och federala myndigheter driftsätta polisens modeller av nydesignade muskel bil i linjetrafik. Motor

Charger polisbil finns i både en sexcylindrig och Hemi-drivna åtta-cylindrig motor. Flex-drivna sexcylindrig motor för 2011 års modell har en effekt på 291 hästkrafter med 260 mul-pounds av vridmoment, och åtta-cylindriga Hemi-motorn har en effekt på 370 hk och 395 ft-lb av vridmoment. Motorn levereras med elektronisk sekventiell, mulit-punkten, bränsleinsprutning. Truppen bilen levereras lager med en femväxlad manuell växellåda Addera Accessoarer

Alla polisbilen Laddare komma med fyra instrumentbrädamätinstrument:. Hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare , och motortemperatur. Bland de tillgängliga alternativen är fånge partitioner, nödbelysning och sirener, ett alternerande "Wig-wag" belysning system där ljuset växlar mellan de främre strålkastarna och bakljusen, radiokommunikation utrustning, radar, i bilen videoinspelning systemet och bakre plast fånge transporter säten (med bälten fabrik säkerhetsbälten). Som av 2010 laddare inte kom med ett alternativ för fordon pansar men det fanns rykten om att bilens maker undersöker möjligheten att konkurrera mer effektivt med Ford-modeller som erbjuder ett sådant skydd.

Pris

Under 2010 polisbilen versionen av laddaren uppskattades kosta ca $ 22.000. Detta gör det dyrare än konkurrerande modeller polisbil från Chevrolet och Ford, men Charger gjorde skryta mer motoreffekt än konkurrenterna under 2010.
Fjädring

truppen bil version av laddaren innehåller speciell fjädring tuning, krängningshämmare fram och bak, tunga bromsar, 18-tums däck prestanda kring en stålfälg, omdesignad front och bakre multilink fjädringsgeometri för 2011 års modell och en två-mode elektroniska stabilitet styrsystem. Den sista funktionen är endast tillgänglig i "Pursuit" paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114306.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.