De bästa sätten att tjäna Exhaust Louder

Även avgassystemet avsiktligt har utformats för att göra det tystare , många bil entusiaster föredrar högljudda morrande sin motor till den dova rev av den genomsnittliga bilen . Om du vill ge en starkare röst åt din motor , det finns ett antal ändringar du kan göra . Borra hål i ljuddämpare

Ljuddämparen i avgassystemet blockerar mycket av motorljud . Genom att borra flera hål bakom den första kammaren i ljuddämparen , kan du öka den låga mullret ljudet av motorn utan också avslöja högre surret från motorn . Var noga med att forska i en sådan ljuddämpare du ändrar och att kontrollera var att borra .
Välj en Performance ljuddämpare

Performance ljuddämpare är utformade för att vara högre än normalt lager ljuddämpare och är oftast installeras på sportbilar och muskelbilar . Genom att ersätta din stock ljuddämpare med en prestanda ljuddämparen , kan du höja den låga mullrande ljudet av din motor .
Ta bort ljuddämparen från din ljuddämpare
p Om du upptäcker att din prestation ljuddämparen är fortfarande inte högt nog för att passa dig , så du kanske kan ta bort ljuddämparen för att öka ljudet . Många prestanda halsdukar har en inbyggd ljuddämpare i församlingen som kan tas bort för att göra ett mycket högt avgassystemet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114301.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.