Toyota Noah specifikation

Toyota Noah är en lucka tillbaka fordon som inte är tillgänglig i USA , men säljs på andra marknader runt om i världen . Fordonet är liten och lätt att manövrera och parkera , och kräver inte mycket garage . Detta gör Noah önskvärda i främmande länder där vägarna är överfulla , enligt Bil Folio . Motor och Drivlina

Motorn är en in - line eller rak fyrcylindrig motor med en cylindervolym på ca 2 liter . Det är en direktinsprutad motor som har en 10,5 - till - 1 kompressionsförhållande och fungerar bra på vanlig blyfri bensin . Det är en dubbel överliggande kamaxel motor med fyra ventiler per cylinder , för sammanlagt 16 ventiler i motorn. Växellådan är automatisk eller manuell femstegad .
Storlek och dimensioner

Toyota Noah är ett fordon som har en 111,2 - tums hjulbas . Noah har också en total längd på 180,3 inches , och en bredd av ca 66,7 inches .
Övriga specifikationer

Toyota Noah är en framhjulsdriven köra fordonet . Kuggstångsdrivna servostyrning tillåter fordonet att vända lätt under belastning . Femton - tums hjul och matchande däck ger bilen en ordentlig markfrigång , och fordonet har också en option för en kontinuerligt variabel transaxel .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114296.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.