Polyesterband Tensioner Instruktioner

Polyesterband spännare kallas slips nedgångar eller ratchets. Det finns en polyesterbandet fäst till en ände av centrera spännaren i ett fast läge. Den andra lösa änden av band går runt föremål att förankra dem och flöden genom spännaren. Denna typ av säkra Verktyget finns i flera bredder för att säkra små paket eller stora laster på en nyttofordonstrailer. Instruktioner
Säkra Spännare
1

Tryck de två halvorna av spännaren spänne tillsammans för att stänga den. Placera sträckaren nära lasten för att säkra eller på ett föremål för att säkra.
2

Trä Polyesterband lösa änden genom centrum slits den slutna spännaren.
3

Dra överskottet band genom spännaren att säkra poster löst. Öppna och stäng spärrskaft tills band är tight. Tryck på båda ändarna av spännaren tillsammans för att stänga och låsa den.
Bort Spännare
4

tag i spännaren med ena handen och håll den i detta läge. Dra låset ner med två fingrar för att låsa upp greppet.
5

Öppna sträckaren genom att dra de två ändarna bort från varandra och om den platt. Det kommer att finnas ett hörbart klick när den är öppen helt.
6

tag i band på sidan av spännaren där band flöden genom den. Dra band ur spännaren för att lossa den. Dra och håll låset med ena handen och dra band helt ur spännaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114284.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.