Bosch Insprutare specifikation

Grundades 1886 Stuttgart, Tyskland, av Robert Bosch, är Robert Bosch GmbH Corporation en global konstruktör av olika bilar och elektroniska delar. Bosch tillverkade sin innovativa bränsleinjektorsystem som integrerat ett högt pumptryck bränsle år 1967. En bränsleinjektor är ett munstycke som blandar luft och bränsle i en förbränningsmotor. Impedans

Impedans avser mängden av motstånd bränsleinsprutningsdonet s ledningar tillhandahåller till motorn. Bosch bränslespridare drivs med 12 volt av elektrisk ström som reglerar flödet av energi till motorn. Bosch bränsleinjektorerna ger 0,07-15,9 ohm av elektriska motstånd.
Flow Rating

Mätningen av bränsle som färdas genom en injektor är känd som flödet rating. Bosch flöde betyg är så hög som 493,1 gram per minut eller så lite som 142,5 gram per minut. Att räkna ut hur mycket bränsle resor i insprutningssystemet du tar flödet betyg och multiplicera det med det totala antalet injektionsmissbrukare i motorn.
Pressure

Mängden trycket komprimerar bränslet innan det sprutas in i motorn är det som kallas bränsleinsprutaren tryck. Bosch bränslespridare komprimera bränslet allt från 1 till 10 pounds per square inch innan det släpps in i motorn.
Munstycke


I bränsleinjektorer uttrycket "munstycke" avser till den specifika typ av anordning som levererar bränslet till intaget. Bosch bränslespridare kommer i tappen-stil och disc-stil munstycken. Tapp-stil munstycken beroende på flödet av el för att flytta en liten nål, vilket i sin tur levererar bränslet genom en liten öppning i spetsen av munstycket. Disc-stil munstycken använder en platt skiva som ett alternativ till nålen men annars fungerar precis som tappen stil munstycke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114271.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.