2000 Chevrolet Silverado Felsökning

Den 2000 Chevrolet Silverado med GM (General Motors) är en fullstor pickup lastbilar med styrka lämplig att utföra tunga arbeten, såsom bogsering. Men på grund av arbetets art trucken är konstruerad för att göra, kan det Silverado uppleva några problem. Om du vet hur man diagnostisera dessa problem, kan du fixa dem och hjälpa din lastbil komma tillbaka på vägen. Instruktioner
1

Kontrollera att ratten inte vibrerar när du kör på vägen. Om du känner vibrationer, kan detta orsaka att hjulet lossnar navet.
2

Titta på din baklucka kablar. Stålet del av din baklucka kablar kan utveckla korrosion och bryta. När detta inträffar, kan din bakluckan lossnar och bryta den stötfångaren som sitter under den. Addera 3

Kontrollera att bromsarna fungera ordentligt. Silverado lastbilar tenderar att ha svaga bromsar eftersom ventilen O-ringstätning misslyckas ibland. Om du märker att det tar mer bromstryck för att stoppa bilen när du kör, ta din bil till en GM-återförsäljare för att få din bromsar kontrolleras.
4

Fråga din lokala GM-återförsäljare för att leta efter problem med ditt kretskort som kan påverka vindrutan systemet. Denna typ av fordon kan få problem med elektriska ledningar som kan ställa din lastbil lågor.
5

Fråga din GM-återförsäljare för att se om din parkeringsbromsen fungerar korrekt. Eftersom vissa Silverado lastbilar inte har en väl utformad bromssystem, kan detta orsaka för mycket slitage, och göra din parkeringsbroms värdelös. Dock har en GM tech i ditt område möjlighet att åtgärda problemet snabbt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114268.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.