Hur att bogsera en bil till en Junk Yard för gratis

Massor av välgörenhetsorganisationer kommer att bogsera bort bilen gratis. I utbyte mot gratis släptåg, ger du dem i bilen som en donation till deras goda sak. Vissa arbetar rikstäckande, och du kan kolla på internet för exakta detaljer. För en mer lokal service, fråga på en närliggande kyrka om de känner till ett program i ditt område. Kyrkan kanske har en. Instruktioner
1

Hitta ett företag som kommer att bogsera bort bilen gratis. Kolla på nätet, i den lokala tidningen eller fråga runt tills du hittar ett företag, vanligtvis en välgörenhetsorganisation som du är nöjd med.
2

Kontrollera att företaget är legitimt. Skriv dess namn i en sökmotor och se vad som händer. Om någon har haft problem med företag i det förflutna, är det sannolikt att vara en referens till den.
3

Kontakta företaget. Du måste fylla i en "bogsera varvet" formen, och om du använder en nationell välgörenhet, bör denna form vara tillgänglig på sin webbplats. Om tjänsten är mer lokalt kan du behöva gå in på gården själv. Du behöver titeln för bilen för att fylla i formuläret. Om du inte har en titel, kan du fortfarande att kunna få en gratis bogsera, men du kommer att behöva kontakta företaget för att kolla. Du kan också kontakta din lokala avdelning av motorfordon om att få en titel ersättare bil.
4

Vänta med att bli kontaktad av bogsering företag, vilket kommer att ringa för att ordna en pick-up tid. Detta kommer vanligtvis att vara inom 72 timmar.
5

Hand över bilnycklarna och tidningarna till bogsera föraren och titta på din bil bogseras bort. Du bör be om ett kvitto för att hävda din skatteavdrag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114248.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.