VW Jetta Specifikationer

VW Jetta är gjord av den tyska biltillverkaren Volkswagen Group. Det är rankad 16: e av 21 Prisvärd medelstora bilar, enligt US News and World Reports "Best Cars. Den Jetta kommer i olika utgåvor, inklusive en sportwagen. Den 2011 Jetta kommer i fyra trim alternativ - S, SE, SEL och TDI. S-modellen är basmodellen. SE kommer med uppgraderingar, tillägger SEL fler alternativ och lyxvaror till paketet, och TDI körs på diesel. Specifikationerna för de olika trimmar varierar beroende på modell. Motor

VW Jetta S kommer med en 2.0L, 4-cylindrig, radmotor. SE och SEL levereras som standard med 2.5L, 5-cylindriga, radmotorer. Alla trim modellerna har en 3,25-tums hål. Slaget om S är 3,7 inches och 3,6 tum för de övriga trim. Den hästkrafter för S-modellen är 115 vid 5.200 rpm, och det är 170 vid 5700 rpm för de andra modellerna. Samtliga modeller använder vanlig blyfri bensin utom TDI-modellen, som använder dieselbränsle. Alla modeller använder sekventiell multi-point bränsleinsprutning.
Kropp & Chassis

kroppstyp är förenad konstruktion och bolt-on framskärmarna för alla modeller. Samtliga modeller har en framvagn som innehåller självständiga McPherson fjäderben, spurter spole, teleskopiska stötdämpare och integrerade barer stabilisator. Den bakre upphängningen ingår vridstag bakvagn, spiralfjädrar, teleskopiska gas trycksatta stötdämpare och krängningshämmare för alla modeller.

Alla modeller har låsningsfria bromssystem. Power-assisted front-ventilerade skivbromsar med bakre trumbromsar är standard. Parkeringsbromsen är mekanisk och effektivt på bakhjulen.

Samtliga modeller levereras med 5-växlad manuell växellåda, enligt Volkswagen.
Exterior

Alla modeller har en variabel hastighet fönster antenn. SEL har en takmonterad satellit radioantenn. Samtliga modeller har en krasch-optimerad front och helt galvaniserad plåt. SEL levereras med en kromad grill, medan de andra två modellerna kommer med en svart grill. Halogenstrålkastare med tydliga, lätta, chip-resistent polykarbonat linser och varselljus är standard på alla modeller. SEL levereras också med lins Focusline dimljus i främre stötfångaren. Addera Interiör

manuell luftkonditionering, startspärren III stöldavskräckande systemet, dörrfickor, temperatur display, hastighetsmätare, varvräknare, vägmätare, trippmätare, bränslemätare, klocka och yttertemperatur display är standard på alla modeller. Farthållare, armstöd, dubbla främre läslampor och speglar fåfänga komma med SE och SEL modeller.

Alla modeller inkluderar sex krockkuddar, 3-punkts säkerhetsbälte bältessträckare med belastningsbegränsare, höjdjusterbara främre säkerhetsbälten, tre bakre nackstöden, spärr bilbarnstol ankarpunkter och en intelligent krasch reaktion. Servostyrning, fönsterhissar och pollen filter kommer också standard på alla modeller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114234.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.