Hur man registrerar långtradare i South Carolina

The South Carolina Department of Motor Vehicles kräver officiell registrering av alla fordon och släpvagnar. Kostnaden för att registrera trailers kan bero på vilken typ av släpvagn (till exempel om det är en husbil, verktyg eller tomt-vikt) och släpets vikt. För långtradare, ökar kostnaden för registreringen tyngre släpet är. För dem som flyttar till South Carolina, måste traktor och släp registreringen slutföras inom 45 dagar från att komma in i staten. Instruktioner
1

fullständiga form 400, Ansökan om certifikat för avdelning /registrering, som kan hittas på South Carolina Department of Motor Vehicles webbplats (se Resurser). Det är viktigt för förare att använda sitt juridiska namn som visas på hans körkort i att fylla i formuläret. För företag, måste den juridiska namn av verksamheten som visas på verksamhetstillstånd användas.
2

Beräkna kostnaden för din släpvagn med hänsyn till sin vikt. Det finns en lista med viktbaserade avgifter ligger på South Carolina DMV hemsida. Om du är osäker på hur mycket din trailer registrering bör kosta, konsultera en anställd på din lokala South Carolina DMV.
3

Mail Form 400 till rätt adress, som ligger på själva formuläret. Medföljer formen bör vara en check utställd till South Carolina DMV för kostnaden av trailern registreringen. Blanketten kan också lämnas in personligen på en lokal DMV kontor, som accepterar kontanter, bankkort och kreditkort förutom kontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114223.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.