Instruktioner för en Toyota Corolla Cargo Net

En lastnät är ett extra tillbehör för din Toyota Corolla som hjälper till att säkra mindre föremål och håller dem från att rulla runt i bagageutrymmet. Ett lastnät är i huvudsak en hängmatta stil nätficka som kan rymma en mängd olika objekt. Installationen är en enkel process, med fästpunkter som kommer förinstallerade i din Toyota Corolla. Efter några enkla steg, kommer du att ha din lastnät installeras på bara några minuter. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera plastclips på vardera sidovägg din Toyota Corolla stam. Du kan använda en platt skruvmejsel för att bända ut klippen.
2

Dra ut listen på vardera sidan av stammen sidovägg. Gjutningen måste dras ut endast tillräckligt för att visa monteringshålen placerade i ramen, strax under kanten av listen.
3

Ta inkluderade montageclips från lastnät installation paket och skjut dem på monteringshålen du placerade tidigare. Det kommer att finnas en på varje sida.
4

Återkoppla gjutning och fäst den med de plastclips du bort tidigare. Du bör fortfarande kunna se hålen lastnätet montageclips.
5

Skruva de medföljande bultarna i hålen i monteringsklämmorna. Dessa kan skruvas in för hand i en medurs tills de kan gå in längre.
6

Skruva plastmuttrar, som ingår i monteringssatsen, på reglarna.
7

Vik lastnätet och sträcka ut framför dig med öppningen upptill. Du bör kunna se två slingor på vardera änden. Fäst öglorna över nötterna du just lagt till. De bör hålla lastnät på plats, avslutar vilken installation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114218.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.