2000 Ford Focus Stock Stereo Specifikationer

Den 2000 Ford Focus är en av de mindre fordon i Fords modellprogram. Det är en framhjulsdriven personbil som är tillgänglig som en två-dörrars halvkombi, fyradörrars sedan och fyra-dörrars stationsvagn. Även om vissa av de funktioner i 2000 Fokus är standard, beståndet stereo system på fordon varierar med de olika utföranden. 2000 Ford Focus ZX3 Stereo specifikation

Ford Focus ZX3 levereras som standard med en AM /FM stereo radio med söka-avsökning, klocka och in-dash enda CD-spelare med fyra högtalare. Valfria system som finns är en auto-reverse kassettbandspelare.
2000 Ford Focus Stereo Specs

Ford Focus LX levereras som standard med en AM /FM stereo radio med söka- scan tuning, klocka och auto-reverse kassettspelare med fyra högtalare. En in-dash enda cd-spelare finns som tillval.
2000 Ford Focus SE Stereo

Ford Focus SE levereras som standard med en AM /FM stereo radio med söka-avsökning, klocka och auto reverse kassettspelare med fyra högtalare. Valfria system inkluderar en in-dash enda CD-spelare och en Sony AM /FM-stereo med söka-avsökning. En förstärkare är också ett alternativ om detta trim nivå av 2000 Ford Focus. Addera 2000 Ford Focus ZTS Stereo specifikation

Ford Focus ZTS levereras som standard med en AM /FM stereo radio med söka-avsökning, klocka och in-dash enda CD-spelare med fyra högtalare. Inga frivilligt system finns på denna trim nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114210.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.