2002 Dodge Neon specifikation

Den 2002 Dodge Neon är en av flera generationer av Neons . Fast så småningom upphöra och ersättas med Dodge Caliber är Neon fortfarande söks av bilister som letar efter en liten , prisvärd bil med stark bränsleeffektivitet . Motor

A 2002 Dodge Neon har en fyrcylindrig motor , med alla cylindrar i - line . Det finns fyra ventiler per cylinder , vilket ger motorn en totalt 16 ventiler . Det finns också en överliggande kamaxel , och motorn har en 87,5 - mm hål tillsammans med en 83 - mm slaglängd och en 9,8 - till - 1 kompressionsförhållandet .
Bränsleeffektivitet och kapacitet
< br >

2002 Dodge Neon , liksom resten av medlemmarna i Neon familjen , är ganska bra på gas körsträcka . Enligt US Department of Energy , blir det 21 miles per gallon ( mpg ) i staden och 29 mpg på landsväg , till en kombinerad genomsnitt 24 mpg . Den har även en multi-point bränsleinsprutningssystem , och 2002 Dodge Neon accepterar blyfritt bränsle som gör de flesta andra fordon .
Inredningsdetaljer

2002 Dodge Neon har passagerarkapacitet för fem , och föraren och passageraren har skålade säten . Det finns ett 12 - volts eluttag nära instrumentbrädan , och både förare och framsätespassagerare har krockkuddar . Det finns sidofickor i dörrarna för lagring , och golvet är täckt av mattan som är lastutrymmet i bålen av 2002 Neon .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114209.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.