Hur Lease 15-skåpbilar

På grund av de potentiella säkerhetsrisker som 15-skåpbilar kan innebära vissa stater inte längre kan du använda dem för att transportera passagerare. Istället rekommenderar de att använda en 12-passagerare van. I alla stater, kan 15-skåpbilar inte användas för transport av skolåldern barn. På grund av detta är det viktigt att kontrollera lagar i ditt tillstånd innan du går till återförsäljaravtalet, eftersom återförsäljaren kan vara villiga att hyra er van, oavsett användning lagarna. Om ingen av dessa situationer gäller dig, bör du ha några problem att hitta en skåpbil att hyra i ditt område. Instruktioner
1

kontroll på statliga och federala lagar för att avgöra om du kan använda en 15-passagerare van för dina ändamål. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) tillåter inte användningen av 15-skåpbilar för transport av barn high school ålder och yngre. Kontrollera med din statens Department of Transportation på lagar om användningen av 15-skåpbilar.
2

inhämtats körning påskrifter som krävs av ditt tillstånd eller lokalt. På vissa ställen, kan du bli tvungen eller åtminstone uppmuntras att skaffa en kommersiell körkort för att köra en 15-passagerare van.
3

gå över din budget för att avgöra hur mycket du har råd att betala varje månad för din leasade fordonet. Visa din kredit värdering med hjälp av någon av de tre största kreditupplysningsföretag - TransUnion, Experian och Equifax - så att du vet vad bilhandlare kommer att se när de bedömer din kredit. Om du kan, städa upp eventuella utestående skulder eller dings på din kredit, för att få bästa möjliga betyg.
4

Besök en bilåterförsäljare som säljer och hyr ut 15-skåpbilar, såsom Ford eller Chevrolet . Diskutera dina behov med återförsäljaren och välja den van som är rätt för dig. Förhandla om priset som kommer att fungera för dig.
5

Fyll ett hyresavtal ansökan med återförsäljaren. Om det godkänns, väljer betalning och längden av hyresavtalet, beroende på belopp du har budgeterat för din hyra betalning.
6

försäkra fordonet enligt de minsta täckning lagarna i ditt tillstånd. Ditt försäkringsbolag kommer att informera dig om den täckning du måste ha för att köra din van i ditt tillstånd. Vissa återförsäljare kräver att du får försäkringsskydd innan du kör din van utanför partiet, så var beredd genom att ha din försäkring information till hands när du går till generalagenten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114187.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.