Hur man mäter ett inbyggt släp

Trailers erbjuder dig möjligheten att dragande stort antal objekt enkelt. Länkade släp inkluderar en skyddsnivå, förutom den dragande av varor. Länkade släp har dörrar som kan låsas om så önskas. Dimensionerna hos ett inbyggt släp varierar kraftigt. Du behöver veta fordonets höjd av trailern, de inre måtten för förvaring alternativ, och dimensionerna yttre. Mätningarna kan du väl planera din resa eller exakt offentliggöra uppgifter om försäljning av en släpvagn. Saker du behöver
Måttband
Ladder
Visa fler instruktioner
1

Ställ upp stegen intill den högsta punkten på släpvagnen med släpet lastas och jämnas . Använd ett måttband för bestämning av fordonets höjd av släpfordonet. Mät från den högsta punkten på marken för den mest exakta mätningen.
2

Mät framifrån-mest hörnet på baksidan för längden på släpet, men mäter inte tungan. Mät bredden över baksidan av släpet, exklusive hjulhusen om hjulhusen sticker ut från vagnen.
3

Mät längden av tungan. Reklam trailern kommer ha de dimensioner som visas från steg 1 och 2 med en kommentar som lyder "inklusive en 4-fots tungan."
4

Mät hjulhusen. Att veta den maximala bredden på släpet kan du planera dina resor därefter.
5

mäta volymen av trailern. Mät höjden av insidan av släpvagnen från golv till tak, längden från bakväggen till dörrar, och bredden från sida till sida. Multiplicera alla tre mätningar för att få den kubiska volym. Exempelvis annonseras en trailer som en 13-fots trailer visar att längden från den bakre väggen till dörrarna är 13 fot. Den kubikfot mätning visar vilken last rummet av trailern, till exempel, har en trailer med insidan mätningar av 10 med 6 med 4 fötter en volym på 240 kubikfot Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114184.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.