Hur Jämför minigrävare

Begreppet mini, eller kompakt, föreslår grävmaskin mindre, kompakta versioner av traditionella grävmaskiner som används inom byggindustrin. Många modeller av minigrävare tillverkas av företag som producerar entreprenadmaskiner, såsom Hitachi och Bobcat. Tänk de viktigaste komponenterna i minigrävare, liksom huset, underredet och återfyllning blad, när man jämför olika modeller. Instruktioner
1

anskaffa specifikation listorna för minigrävare modeller som passar ditt projekt. Bläddra igenom de broschyrer som finns på webbplatserna för de företagen.
2

utvärdera informationen för huset av minigrävare, som roterar på underredet och innehåller motor, hydraulpump och förarutrymmet. Motorns nettoeffekt, eller hästkrafter, av modellen representerar maskinens kraftfulla nivå.
3

Forskning som bilagor kan användas med minigrävare modeller du jämför. Arbetsgruppen består av bommen och dipper, eller armen, av minigrävare och en bilaga. Medan den vanligaste kvarstad är skopan, många alternativ finns tillgängliga.
4

Analysera hur kapabla de minigrävare är att komma åt trånga arbetsområden. Denna faktor är ofta beroende av underredet. Vissa modeller har ett underrede som kan dras tillbaka temporärt att minska bredden på maskinen, vilket ofta är att föredra.
5

Jämför konfigurationerna svans sving av minigrävare modellerna. Svängradie är det bakre överhänget av huset av maskinen. Beroende på vilken typ av uppdrag, olika konfigurationer kräver olika nivåer av smidighet och lyftkapacitet. Zero tail swing ger större flexibilitet vrida jord, medan minimal svängradie är det mest fördelaktiga för att arbeta i små utrymmen.
6

Betrakta gräva kapacitet för minigrävare. Olika arm konfigurationer, såsom standard och lång, ger olika fördelar. Till exempel är en swing boom mer mångsidig i jämförelse med knoge och fasta bommar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114177.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.