Hur får man en Maine Plate Trailer License

Om du använder en släpvagn i delstaten Maine, sedan finns det vissa motorfordon lagar som du måste följa innan du kan lagligt bogsera det på allmänna gator och vägar. Till exempel i delstaten Maine, är du skyldig att fästa en lämplig platta trailer licens till släpet innan du kan juridiskt driva. Den Bureau of Motor Vehicles i Maine har inrättat en relativt enkel process för att få din Maine tallrik trailer licens. Instruktioner
1

Besök Bureau of Motor Vehicles för delstaten Maine webbplats. Trailern sidan kommer att innehålla de länkar som du behöver för att registrera din släpvagn, vilket är det första steget i att få släpet licensen.
2

Klicka på den typ av släpvagn som du behöver för att få en licens. Du kan välja mellan "Båt /Utility," "Camper" och "Semitrailers." Du hittar också specifika instruktioner för hur du registrerar din släpvagn.
3

Registrera din släpvagn. För att registrera din släpvagn, ta en grön återförsäljarens certifikat eller undertecknat köpebrev och en blå titel applikation eller titel undertecknas över till dig, till din lokala Bureau of Motor Vehicles kontor. Du kommer också sannolikt att behöva betala en registreringsavgift mellan $ 8 och $ 70 från 2010.
4

vänta på att få din nya Maine tallrik trailer licens. Om alla dina dokument är i ordning, kommer du troligen få det från Bureau of Motor Vehicles samma dag. Annars kommer du att få den med posten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114167.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.