Hur tar jag en Hurst Shifter Handtag Av en 1967 GTO

Hurst shifter är synonymt med prestanda i muskel-bilen världen och många Pontiac GTO var utrustade med Hurst shifter handtag att komplettera close-ratio automatiska och manuella växellådor. Du måste ta bort din 1967 GTO Hurst shifter handtag om du planerar att avinstallera överföringen, bort mittkonsolen eller byt shifter uppstarten som bultar vid golvplattan av fordonet. Lyckligtvis behöver du inte ta bort hela shifter Montering Ta bort Hurst handtaget. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den vänstra sidan av din Hurst shifter handtag. Det finns en ändkåpa på den vänstra änden av Hurst "T" handtag som inrymmer bulten som håller handtaget till skiftaren pinne.
2

Ta bort ändlocket med en skruvmejsel. Var försiktig när du tar bort locket för att undvika repor på handtaget. Ställ locket i en lätt att komma ihåg plats, så att du inte förlorar det när du installerar om Hurst handtaget.
3

Ta bort skruven på insidan av handtaget genom att föra in en skruvmejsel genom hålet som ändlocket omfattas. Ställ in skruven på sidan av din arbetsplats.
4

Bänd fram och tillbaka på handtaget tills det lyfter från shifter stick. Avlägsna handtaget försiktigt, så att du inte skadar shifter stick eller överföring med stort vridmoment från vridning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114163.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.