PT Cruiser datorproblem

PT Cruisers är en modell av Chrysler fordon som avbrutits under 2010. Emellertid var dessa bilar populärt med många förare eftersom de kombinerade en viss typ av gammaldags bildesign med vissa moderna alternativ. Dock skulle ett par modeller av PT Cruiser stöter ibland på problem med bilens dator. Mörkare Instrumentpanel

instrumentpanelen i PT Cruisers gjorts under modellåret 2002 kommer emellanåt mörkare. Dessa instrumentpaneler finns på instrumentbrädan på förarsidan av dessa bilar, berättar föraren viktig information såsom den hastighet med vilken de reser, deras oljetemperatur och eventuella interna fel datorn sinnen. Denna mörkfärgning är faktiskt beror på att datorn inte fungerar och var fast under en återkallelse av dessa modeller av PT Cruiser.
Motor Datorer återställs inte

Ibland när kontrollen motor tänds i PT Cruiser och behövde reparationen utförs, kommer datorn inuti PT Cruiser själv inte återställts ordentligt. Detta kan vara frustrerande eftersom du inte vet om det finns en annan motor problem eller om datorn är fortfarande trasig. Ta bilen in till en återförsäljare eller en erfaren mekaniker kan vara den enda riktiga lösningen på detta problem, som ofta kräver inte bara en omstart av datasystemet men eventuellt byte av datorns chipset.
datakod Tillträde

Ibland finns det problem med den interna driften av PT Cruiser, och föraren måste komma felkoder från datorn för att berätta för dem exakt vad som är fel med bilen. Medan användarna kunde köpa en scanner för att ge en avläsning av koderna, finns det ett par sätt att få bilen ut koderna utan en scanner. Ett sätt är att vrida om nyckeln från Run (inställningen omedelbart före start) till Off och fram och tillbaka igen två gånger under fem sekunder. Detta kommer att göra lamporna på instrumentpanelen blinka och visar dig Cruiser felkoder. Alternativt, genom att vrida nyckeln till Kör och trycka på vägmätaren knappen, kommer koderna att visas på vägmätaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114151.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.