Hur man identifierar VIN på en BMW

VIN, eller Vehicle Identification Number, är DNA hos en bil. VIN-nummer identifierar en bil och innehåller information om dess produktionsland, tillverkare och modell. BMW-bilar har haft ett VIN-nummer sedan 1971. Sammantaget består VIN antalet 17 tecken. VIN-nummer kan innehålla siffrorna 0 till 9 och bokstäverna kapital A till Z. Men för att undvika misstag, O, Q och jag märker aldrig används. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din bil. BMW placerar vanligtvis VIN-nummer på vänster sida av instrumentpanelen, genom vindrutan, eller på högra inner fender av bilen.
2

Läs de två första tecknen i VIN. Det första tecknet anger i vilket land bilen tillverkades: 1 och 4 står för USA, 2 för Kanada, 3 för Mexiko och W för Tyskland. Det andra tecknet identifierar tillverkaren av fordonet. I vårt fall måste vi se till att det är B (för BMW).
3

Läs tecken tre till nio. Det tredje tecknet anger fordonstyp eller division för tillverkning. Tecken fyra till åtta avslöja information om bilens kaross, modell, serie-och motortyp. BMW har tagit fram ett brett utbud av fordon med en mängd olika kombinationer av dessa tecken. Den nionde tecknet är VIN noggrannhet kontrollsiffra.
4

Ta ner de sju sista siffrorna i VIN. Ange dem i en online-tjänst som låter vem som helst att kontrollera uppgifter om sin BMW fordon. Du kommer att se en lista med specifikationer om din bil, inklusive sin produktion år, typ och annan information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114081.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.