1987 Mercury Sable specifikation

The Mercury Sable, tillverkad av Ford Motor Co, är en medelstor, exklusiva bil. Det ansågs något av en tvilling till Ford Taurus. I 1987 års Sable var en del av den första generationen av kvicksilver Sables och produktion av Sable slutade under 2009. Modell och produktion

1987 Mercury Sable producerades som en vagn och en sedan, och kom i två modeller: basen GS och LS, som var mer avancerade. Bilar tillverkades i fabriker i Chicago, Illinois, och Atlanta, Georgia, och kom i färger som svart, mocka frost, titan frost, crystal blå och elektrisk rött. Addera Motor

Basen motor för Sable var en 3-liters V-6 motor. Både tre-växlad och fyrväxlad automatisk växellåda fanns tillgängliga. Bränsletanken höll ca 16 liter. Den Sable fick 17 miles per gallon (mpg) i staden, 26 mpg på motorvägen för en kombinerad bränsleekonomi rating 20 mpg. Det är framhjulsdriven. Den Sable kan accelerera från 0 till 60 mph på cirka 7,2 sekunder. För vissa bilar, var toppfart över 85 mph.
Mått

1987 Mercury Sable var 190,9 inches lång, 70,8 inches bred och 54,3 inches hög . Hjulbasen var 106 inches. I 1987 års Mercury Sable har en tjänstevikt på ca £ 3131. Det kan typiskt sits sex passagerare i sedanmodell och åtta i vagnen.
Layout och funktioner

1987 Mercury Sable presenterade en "Jelly Bean" form, vilket gjorde det mer aerodynamiskt effektiv än andra fordon. Det presenterade alternativ såsom makt fönster, lås makt, elmanövrerade, el-speglar, trasa sittplatser, en klocka, servobromsar och AM /FM-ljudsystem. Luftkonditionering gjordes standarden för 1987 års modell. Bilen presenterade också full bredd belysning frontsida. Interiören i den första generationen av Sables, inklusive 1987 års, presenterade skålade säten. Det var ovanligt för medelstora sedanmodeller, men var ett vanligt inslag i pickup lastbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114074.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.