Timberjack Skördare Specifikationer

Skördare är industriellt skogsbruk bearbetning traktorer som föll träd, de-lem dem och göra dem till stockar via cirkelsnitt. Trots att företaget inte längre existerar - det är nu ett dotterbolag till John Deere - Timberjack tidigare producerade talrika skördarmodeller, alla med sina egna olika specifikationer. Vid tiden för sin produktion, tjänade Timberjack 1270D: s modell skördare som bolagets standardmodellen, som arbetar i över 1.600 skogsbruk på toppen av sin popularitet. Motorspecifikationer

en John Deere 6081H höga vridmoment dieselmotor driver Timberjack 1270D skördare. Denna sexcylindriga motorn utgångar 215 hästkrafter vid 1.400 till 2.000 varv per minut. Den har ett deplacement på 494 cubic inches. De luftkylda, turboladdade 6081H har en High Pressure Common Rail (HPCR) bränslesystemet med luft-till-luft-aspiration och John Deere elektronisk kontroll, vilket ger variabelt insprutningstryck och timing. En hydrostatisk mekanisk transmission med en skyddad el-hydraulisk intervallväxling och två-växlade växellådan skiftar genom 1270D s redskap. Denna skördare kan nå hastigheter på upp till 15.5 miles per timme. Hydrauliskt aktiverade oljebad skivbromsar ger bromskraft samtidigt en midjestyrning med två hydraulcylindrar tillåter operatörerna att styra maskinen.
Hydraulik Specifikationer

Timberjacks 1270D skördare funktioner en 32,8 meter lång teleskopisk bom med en skärande kapacitet på 25,6 inches. Dess lastkännande, har flödesstyrda hydraulsystem två valsar gummi foder och har ett nominellt flöde av 80 US gallons per minut och ett tryck av 4,060 pounds per square inch. Den har ett lyftmoment brutto på £ 131.285 fot och en grov svängmoment av £ 32.160-fötter. En PC-baserade Timbermatic 300 centraliserat digitalt styrsystem tillsammans med en proportionell, elektrisk mini-joystick tillåter användare att kontrollera det hydrauliska systemet via halvautomatiska eller manuella inställningar.
Exteriör Specifikationer

Timberjack 1270D skördare mäter 24 meter lång och 9 meter bred när den är utrustad med sina sex standarddäck. Den har en markfrigång på 24,6 inches, en 12-fots 1-tums hjulbas och en standard räckvidd på 30 meter, 6 inches. High-walker axlar och balanserade boggier redskap gör för en hög och bred markfrigång. Föraren sitter i en utjämning och roterande hytt med en 15-graders lutning alternativet. Tonade polykarbonat fönster med spolare och torkare skyddar hytten, 2.240-watts arbetslampor tillåter 1270D att arbeta på natten och hydrauliskt manövrerade steg hjälpa operatörerna in i bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114051.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.