Hur man byter nyckelbladet på min VW nyckelbricka

Volkswagen personbilar, skåpbilar och sport utility fordon kommer med en praktisk nyckelbricka som har en flip-out knappen och knapparna för fjärrstyrning. Tyvärr, ibland nyckelblad sönder och behöver bytas ut. Istället för att köpa och omprogrammering en hel nyckelbrickan enhet, spara lite pengar och byt bara nyckelbladet. Både nyckelbrickan enheten och bladet finns på din Volkswagen-återförsäljare. Instruktioner
1

Köp en ny uncut VW nyckelbrickan blad, inbegripet den övre halvan av nyckelbricka. Du kan också köpa en komplett nyckelbricka med en oklippt blad och helt enkelt bort bladet och den övre halvan från fob.
2

Demontera original nyckelbricka genom att dra isär den övre halvan (med knapparna ) och den nedre halvan (med kniven). Du kan behöva dra ganska hårt.
3

in den nya nedre halvan av nyckelbrickan med oklippt bladet i den ursprungliga övre halvan av nyckelbrickan. Knäpp halvorna ihop ordentligt. Du har nu en nyckelbricka med fungerande knappar, men utan en fungerande nyckel.
4

Ta den nya nyckelbrickan med oklippt nyckeln och den gamla delen av nyckelbrickan med den skurna nyckeln till en knapp -styckning tjänsten. Har den skurna nyckeln kopieras till den nya uncut nyckeln. Se till att de nya centrala verk
5

Test. Använd den för att öppna dörrarna, sedan använda den i tändningslåset för att starta motorn. Också testa knapparna för att säkerställa att keyless inresa fortfarande fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114030.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.