Svanhals Hitches Information

Dra en stor och tung last kräver ofta en svanhals hitch. Dessa tunga missöden är monterade i sängen av en pickup. När du använder en svanhals skumt, vara säker på att kontrollera den maximala dragkapacitet på dragfordonet. Kännetecken

En svanhals liknar en vändskivans hitch förutom att svanhals missöden använda en boll och kopplare och inte en spindelbult och stift mottagare. Många modeller har en avtagbar kula som möjliggör full användning av flaket. Dessa bollar skruvas normalt ut eller lägga ner.
Använder

Typiska användningsområden för en svanhals skumt skulle vara för hästtransporter, stora båtar eller campare. Den maximala släpvagnsvikten är oftast mellan 25.000 och 30.000 pounds. Svanhals missöden används huvudsakligen för att dra släpvagnar som har utsprång som sträcker sig längre ut än släpvagn, vilket är vanligt i jordbruks släpvagnar. Några av de mer populära hitch tillverkare är Reese, Draw-Tite, Valley och Hidden Hitch.
Fördelar

Svanhals missöden är stabilare än vanliga missöden . Vikten på hitch tungan anbringas direkt över flaket och bakaxlar hos fordonet. Denna konfiguration gör det lättare att bära tunga laster. Svanhals missöden också möjliggöra en mindre svängradie.
Installation

Svanhals missöden är fästa flaket med universella eller anpassade skenor. Skenorna säljs normalt som en separat post och är gjorda speciellt för vissa fordon. De är bultade till lastbilen ramen och är enkla att installera. Majoriteten av dem använder befintliga hål på lastbilarna, så ingen borrning eller svetsning krävs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114024.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.