Insugningsrör Vs . Avgasgrenröret

Motorer kräver mycket luftflöde för att kunna arbeta effektivt. En motorns grenrör , både insug och avgas , arbeta för att överföra luft i motorn för att öka dess prestanda . Manifolds

Ordet " grenröret " härstammar från ett gammalt engelskt ord som betyder många veck , hänvisning till vikning tillsammans med in-och utgångar i grenröret . Både intag och avgasgrenröret arbeta tillsammans för att hjälpa motorn fungera mer effektivt.
Insugningsrör

ett insugningsrör är ansvarig för jämn fördelning av luft eller en förbränningsblandning till varje inloppsport i en motors topplock . Detta är viktigt för att optimera effektivitet och prestanda .
Avgasgrenrör

Grenrör samla avgaser från motorns cylindrar och levererar den genom ett rör till bilens avgasröret. De är oftast gjorda av gjutjärn eller rostfritt stål . Väl fungerande grenrör hjälper till att optimera effektivitet och prestanda
Funktioner

De två grenrör kompletterar varandra : . Grenröret avlägsnar luft som förs in i insugningsröret . Att arbeta tillsammans , dessa två grenrör tillåter motorn att maximera dess prestanda och effektivitet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114009.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.