14 HP Vanguard Motorspecifikationer

Den 14 - hästkrafter ( hk ) Vanguard motor var avsedd att användas i krävande kommersiella situationer . Motorn är vanligt i nyttofordon , kommersiella gräsklippare och golf torv utrustning . Det kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt och har olika dimensioner beroende på monteringsläge . Specifikationer för 14 hk Vanguard motorn omfattar dimensioner , konstruktion , smörjning och kylsystem . Mått

När 14 hk Vanguard motor installeras horisontellt , är det 10.98 inches lång , 16.14 inches bred och 17.24 inches hög . Monteras vertikalt , är det 16,89 inches lång , 15.91 inches bred och 12.20 inches hög . Den väger 72 pounds och har ett deplacement på 29,23 cubic inches .
Byggande

14 hk Vanguard motorn har två cylindrar som är inriktade på en vertikal eller horisontell axel som roterar moturs. Tändsystemet är en magnetron system med en elektrisk startmotor . Hålet är 2,68 inches och stroke är 2,6 inches . Vevaxeln är tillverkad av segjärn och förgasaren är en singel - fat , float - feed förgasare .
Smörjning , Kyla och bränsle

En full - trycksmörjsystem med en spin -on oljefilter används i 14 hk Vanguard motor . Den rymmer 57,5 uns av olja . Kylsystemet använder luft i stället för en vätska för att kyla motorn och det körs på bensin .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114006.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.