De bästa bilarna med MP3 och GPS-funktioner

Även om du kan lägga till externa GPS och MP3-enheter i alla bilar, mest lyxiga och top-of-the-line bilmodeller redan har inbyggda bil GPS och MP3-enheter. Den största fördelen med en inbyggd enhet över en bärbar enhet är att den lätt ger kompatibilitet med bilens interiör systemet. Helst, är in-dash-system med MP3 och GPS-funktioner utformade för att fungera som en sammankopplad erbjudande för att underlätta för bilisten. Denna lista av de bästa bilarna som också ger MP3 och GPS-funktioner baseras på den officiella webbplatsen för US News ranking och omdömen. 2011 Ford Taurus

2011 Ford Taurus ladorna topplaceringen i Bästa Prisvärd stora bilar kategori. Mitt i sin blygsamma pris punkt, är Ford Taurus en kandidat för CNET: s "Tech Car of the Year." Den har ergonomiskt utformade reglage och enkla att använda elektronik.

Förutom sin eleganta utseende, yttre stil, mycket synliga kontroller och högvärdiga material och smarta layout för sin interiör, erbjuder Ford Taurus en svit av tillgängliga avancerad elektronik, inklusive Fords SYNC-system. En Oxe ägaren nytta Fords röstaktiverad navigationssystem med Sirius Travel Link, anses vara en av de berömda resor system på marknaden. Dess ljudsystem har en lyxig Sony Dolby 5.1 surround-system.
2011 BMW 3-serie

Erkänd som den översta bilen på Exklusiva medelstora bilar kategori, BMW 3 -serien har en passagerarhytt fylld med avancerad elektronik och väl stärkt säten. Denna nybörjar lyxbil visar skräddarsydda ratt växelpaddlar för modeller utrustade med automatiska växellådor. Sin hytt material har också en robust, mjuk känsla.

BMW iDrive-systemet har ett intuitivt gränssnitt som använder en enda ratten för att styra alla bilens interiör elektronik inklusive navigation, ljud-och klimatanläggning. Addera ditt 2011 Nissan GT-R

Ranking nr 1 i Super lyx sportbil kategori, 2011 Nissan GT-R, eller Gran Turismo- Racer kombinerar rasande sportbil prestanda med funktionell design och förstklassiga boende interiör.

Denna bil levereras som standard med hastighetsberoende vindrutetorkare, en USB iPod inerface, strömmande ljud via Bluetooth och DVD-uppspelning. Det visar också att Nissan GT-R navigationssystem, komplett med XM NavTraffic kapacitet, NavWeather och premium points-of-intresse information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113998.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.