Hur Annonsera på Taxibilar

Reklam på taxibilar är ett effektivt sätt att kommunicera med allmänheten i både lokala och nationella marknader. Som en kraftfull mobil reklam medium för att nå ditt företags målgrupp, förarhytter erbjuder stadsomfattande täckning för olika kampanjer och erbjudanden. Taxi annonser kan informera, fängsla eller ens roa. Några av de mer avancerade reklam alternativ kan även ge företag möjlighet att fjärrstyra innehåll och sätta up-to-the-minuten-information om digitala displayer. Instruktioner
1

Sök efter reklam företag eller myndigheter som erbjuder annonser taxi. Det är också möjligt att gå direkt till oberoende entreprenörer som specifika taxiägare eller taxi åkerier. Fördelen med att gå till en reklambyrå är att de specialiserade på att göra processen mer hanterbar. Istället för att personligen närvara på de många uppgifter som ingår i att komma med själva annonsen, kan annonsen företaget göra allt när du ger grundläggande specifikationer och konstverk. Propagera för de bästa erbjudandena genom att kontrollera varje företags ränta kort, förordningar och reklam alternativ rymden.
2

Välj det bästa erbjudandet bland annonsen företag. De flesta av dem tillåter reservationer och bekräftelse av transaktioner online eller via telefon. Eller, gå till kontoret för bokningar och sista-minuten-problem. De flesta företag kräver minst 10 tecken per klient. Som av November 2010, kan tecken vara så lågt som $ 100 vardera. Bortsett från en basnivå struktur, kan annonsen företaget har andra paket som kan intressera dig.
3

Kontrollera specifikationerna för din annons. Bestäm hur många taxibilar du vill ha för din annons.
4

Läs avtalet noga innan du skriver. Ställa frågor till Bolaget, eller visa kontraktet till en advokat om något verkar utöver det vanliga. Underteckna kontrakten och göra nödvändiga betalningar. Merparten av tiden, är minst en tre-månaders kontrakt krävs.
5

Producera konstverket designen. Beroende på din överenskommelse med reklambyrå eller taxi operatör, kan du axla produktionskostnaden eller det kan vara en del av din reklam paket. Den faktiska annonser, oavsett om vanliga utskrifter eller digitala, kan produceras antingen av dig eller ad bolaget. Även om det beror på din konst krav, produktionskostnaden för vanliga tecken varierar från $ 20 till $ 80 per tecken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113990.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.