Ta fram information från VIN

En Vehicle Identification Number - mer allmänt kallad VIN - klassificerar ett fordon genom att ge det en unik 17-siffrigt nummer som består av olika bokstäver och koder. VIN erbjuder specifik information om fordonet, till exempel var och när den tillverkades, och tillåter Department of Motor Vehicles för att hålla reda på alla detaljer om fordonet. Du kan hämta information om alla fordon med tillhörande VIN genom att hämta en rapport fordon historia för att få all relevant information om fordonet eftersom dess ursprungliga tillverkningsdatum. Instruktioner
1

Besök AutoCheck webbplats (se Resurser). Du kan köra ett VIN-nummer för alla fordon genom denna online-databas och ta reda på detaljerad information om fordonets olyckan historia, ägande historia, att utföra en vägmätare kontroll och mer. Du har möjlighet att köpa en enda rapport för $ 29,99, obegränsade rapporter för $ 44,99, och obegränsat rapporter plus TitleGuard för $ 59,99 per november 2010.
2

Besök Carfax webbplats (se Resurser). Som en av de ledande leverantörerna av fordonets historik, erbjuder Carfax enstaka rapporter fordon historia för $ 34,99. Vissa typer av uppgifter denna rapport kan t.ex. erbjuda titelinformation, total förlust olycka historia, ägande historia, utsläpp tillståndkontroll resultat och rekord tjänster.
3

Besök Motoverse hemsida och ange VIN-nummer i lämplig ruta (se Resurser). Även om Motoverse webbplatsen inte erbjuder så omfattande information som de andra, kan du avkoda fortfarande ett VIN-nummer och hämta grundläggande information om ett fordon. Du kan också hitta tips och användbar information om VIN-nummer på sajten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113989.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.