Santro Tekniska specifikationer

Den 2010 Hyundai Santro Xing är en fyrdörrars kompakt bil med en kombi - stil dörr på baksidan . Den har plats för upp till fem personer , och levereras som standard med barnsäkert lås och sidokollision balkar . Den GLS versionen har en bakre spoiler och fullständig hjulsida , samt fönsterhissar fram . Om du funderar på en Santro , kan dess tekniska specifikationer hjälper dig att fatta beslut . Mått

Hyundai Santro Xing är 140,4 inches lång , 60 inches bred och 62,6 inches hög . Hjulbasen är 93.7 inches . Den främre spåret är 51,8 inches och bakre spåret är 51,2 inches . Den Santro vänder i en radie på 14,44 meter . Dess bränsle kapacitet är 9,2 liter .
Motor

Motorn är en 1.086 - liters enda överliggande kamaxel och kan producera 62,14 hk vid 5.500 rpm . Det kan producera 70.9 ft -lbs av vridmoment vid 3.000 rpm . Den Santro Xing har en femväxlad manuell växellåda . Det kan få 42 mpg .
Fjädring och bromsar

Den främre hjulupphängningen på Hyundai Santro Xing är en MacPherson fjäderben med spiralfjäder . Den bakre fjädring är en torsion beam axel med en spiralfjäder . De främre bromsarna är ventilerade skivbromsar och de bakre bromsarna är trumbromsar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113987.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.